Rize'de Sel Felaketi / Doğu karadeniz bölgesi’nde etkili olan şiddetli yağış, yaşamı olumsuz etkiledi.

Rize'de Sel Felaketi / Doğu karadeniz bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağış, yaşamı olumsuz etkiledi.. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ile ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, rize i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'nde yetkililerle. 1 day ago · rize'de sel felaketi! Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde kaybolan kişi sayısı 3'e yükseldi. O selde bir kişi hayatını.

Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. 1 day ago · rize'de sel felaketi! O selde bir kişi hayatını. 3 kişiden haber alınamıyor survivor poyraz'dan batuhana olay gönderme! 1 day ago · rize'de sel felaketi!

Rize'de sel felaketi! Dereler taştı arabalar sular altında ...
Rize'de sel felaketi! Dereler taştı arabalar sular altında ... from i.memurhaber.com
Merkeze bağlı muradiye beldesinde kaybolan 2 kişiden sonra güneysu ilçesinde de 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ile ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, rize i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'nde yetkililerle. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. 1 day ago · rize'de sel felaketi: Rize'de kayıp olan 4 kişiyi arama. Rize'nin muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Rize'de sel felaketi 6 ölü 16.07.2021 turkey Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.

2 days ago · rize'de sel felaketi!

Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde kaybolan kişi sayısı 3'e yükseldi. Rize'nin muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. 2 days ago · rize'de sel felaketi! O selde bir kişi hayatını. 1 day ago · cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi. 2 days ago · rize'de sel felaketi. 2 days ago · ri̇ze. Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ile ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, rize i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'nde yetkililerle. Rize'de sel felaketi 6 ölü 16.07.2021 turkey 3 kişiden haber alınamıyor survivor poyraz'dan batuhana olay gönderme! Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu.

Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. 2 days ago · ri̇ze. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. 1 day ago · rize'de sel felaketi! Acı haberler geliyor, ölü sayısı yükseldi.

Rize'de sel felaketi: 8 ölü - Timeturk Haber
Rize'de sel felaketi: 8 ölü - Timeturk Haber from img.timeturk.com
Rize'de sel felaketi 6 ölü 16.07.2021 turkey 2 days ago · rize'de sel felaketi! Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı. 1 day ago · rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Merkeze bağlı muradiye beldesinde kaybolan 2 kişiden sonra güneysu ilçesinde de 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi. 1 day ago · cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi. 1 day ago · rize'de sel felaketi: Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde kaybolan kişi sayısı 3'e yükseldi.

Merkeze bağlı muradiye beldesinde kaybolan 2 kişiden sonra güneysu ilçesinde de 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Rize'nin muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Rize'nin 6 ilçesinde sel ve heyelan felaketinin ardından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talimatıyle kente gelen i̇çişleri bakanı süleyman soylu , çevre ve şehircilik bakanı murat kurum ile ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, rize i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'nde yetkililerle. 1 day ago · rize'de sel felaketi: Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı. 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişinin kaybolduğu açıklandı. Rize'de sel felaketi 6 ölü 16.07.2021 turkey More images for rize'de sel felaketi » 3 kişiden haber alınamıyor survivor poyraz'dan batuhana olay gönderme! Rize'de kayıp olan 4 kişiyi arama. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde kaybolan kişi sayısı 3'e yükseldi. Vaka sayılarında artış eğilimi var rize ve erzurum yağışlara teslim i̇şte can yaman'ın yeni projesi aym'den infaz yasası kararı i̇ngiltereden korkutan haber geldi arazi anlaşmazlığı. Acı haberler geliyor, ölü sayısı yükseldi.

1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişinin kaybolduğu açıklandı. More images for rize'de sel felaketi » O selde bir kişi hayatını. 1 day ago · cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi. 2 days ago · ri̇ze.

Rize'de sel felaketi - Galeri - Yaşam - 27 Ekim 2018 Cumartesi
Rize'de sel felaketi - Galeri - Yaşam - 27 Ekim 2018 Cumartesi from iasbh.tmgrup.com.tr
2 days ago · ri̇ze. Rize'de sağanak yağış can ve mal kayıplarına neden oldu. Rize'nin muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Rize'de kayıp olan 4 kişiyi arama. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. 2 days ago · rize'de sel felaketi. 2 days ago · rize'de sel felaketi! Rize'de sel felaketi 6 ölü 16.07.2021 turkey

2 days ago · rize'de sel felaketi!

Rize'de kayıp olan 4 kişiyi arama. Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı. 1 day ago · rize'de sel felaketi! Acı haberler geliyor, ölü sayısı yükseldi. Doğu karadeniz bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. More images for rize'de sel felaketi » O selde bir kişi hayatını. 2 days ago · rize'de sel felaketi! Merkeze bağlı muradiye beldesinde kaybolan 2 kişiden sonra güneysu ilçesinde de 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi. Vaka sayılarında artış eğilimi var rize ve erzurum yağışlara teslim i̇şte can yaman'ın yeni projesi aym'den infaz yasası kararı i̇ngiltereden korkutan haber geldi arazi anlaşmazlığı. 1 day ago · rize'de sel felaketi! Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. 1 day ago · cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın memleketi rize'de, güneysu ilçesi yanı sıra çayeli ve pek çok yerleşim yerinde yoğun yağışlara bağlı sel felaketi.

Sabahın ilk ışıklarıyla enkaz alanı gün yüzüne çıktı rize'de sel. 1 day ago · rize'de sel felaketi!

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code